Op zondagmiddag 31 maart 2019 is het open dag en de aftrap voor alle competitieteams. Bij de meesten van jullie moet het tennis gevoel er aan het begin van het tennisseizoen weer in komen, wat tijdens deze dag zeker zal lukken.

Deze dag is zeker ook voor onze nieuwe jeugdleden! Kom gezellig naar de club om een partijtje

De inschrijving voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2019 (junioren) staat weer open. De inschrijving zal sluiten op 30 november om 23:59. Jullie kunnen je inschrijven via dit formulier: Inschrijven voor de competitie Speeldata voorjaarscompetitie 2019: Speeldata voorjaarscompetitie
Groetjes van de jeugdcommissie

De inschrijving voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2019 (senioren) staat weer open. De inschrijving zal sluiten op 31 december om 23:59. Inschrijving moet aan een paar voorwaarden voldoen: – Inschrijving wordt gedaan door de teamcaptain – Minimaal aantal spelers op vrijdag is 6 ! – Vol is vol, als er meer teams inschrijven dan de baanbezetting toelaat zullen we gaan loten. Jullie kunnen je inschrijven via dit formulier: Inschrijven voor de competitie Speeldata voorjaarscompetitie 2019:

Donderdag 27 september: BORRELTOSS! Als vervolg op de succesvolle Paastoss van afgelopen maart, organiseren we op donderdagavond 27 september opnieuw een thema-tossavond. Deze keer wordt een Borreltoss georganiseerd, want… wat is er nu gezelliger dan een potje tennis gecombineerd met een lekkere borrel en verrukkelijke borrelhapjes? Zijn jullie er ook bij? Zo ja, stuur dan s.v.p. even een e-mail naar senioren@slaraak.nl met het aantal personen. Tot

Na de geslaagde versie van 2017 hebben we gemeend weer een sportieve activiteit toe te voegen aan ons traditionele Herberg van Boxtel toernooi. Dit jaar gaan we het rolstoeltennis onder de aandacht brengen. Stefan Aarts van de Esther Vergeer foundation (tevens het goede doel van dit jaar) zal samen met aankomend toptennisser Ruben Spaargaren (op dit moment nr 22 van de wereld) een clinic verzorgen waarbij mensen die rolstoel gebonden zij aan mee kunnen doen!

Beste leden, donderdag 2 augustus 2018 wordt het jaarlijks groot onderhoud aan de tennisbanen uitgevoerd. Hierdoor zal tennissen beperkt mogelijk zijn van 08.45 uur tot 15.00 uur. We hopen op jullie begrip hiervoor.