Senioren

Voor alle nieuwe senior-leden wordt er ieder jaar de Welkom georganiseerd.
Op deze dag worden de nieuwe leden verwelkomt en uitgebreid geïnformeerd, over alle ins en outs van onze vereniging. Je eerste kennismaking met de club en haar leden.

Je krijgt informatie over je lidmaatschap, het barboek, bardienst, tennisles, competities, toernooien, vrijwilligerswerk en verder alle activiteiten die plaats vinden binnen de vereniging.
Alle nieuwe senior-leden, krijgen automatisch een uitnodiging.

Om te trainen dien je lid te zijn van de vereniging.
Aanmelden dient te geschieden via het daarvoor bestemde inschrijfformulier ( zie onze website) en in te leveren bij de Ledenadministratie van Sla Raak.

Tennisschool Gijs verzorgt in 2 periode de trainingen bij Sla Raak.
Van begin april t/m september de zomer en oktober t/m maart de wintertrainingen. We hebben een divers aanbod voor junioren en senioren.
De inschrijvingen sluiten respectievelijk medio maart en medio september.
De inschrijving voor de lessen verloopt volledig digitaal. Per gezin zal er iemand een account aan moeten maken. Iedereen kan in een paar minuten tijd zichzelf of een gezinslid inschrijven en wij kunnen lesgroepen bij bijzonderheden per mail of sms op de hoogte brengen. Heb je al een account dan kun je zo inloggen en zo nodig kun eventueel je wachtwoord opvragen met je email adres.
Meer informatie en het inschrijfformulier vind je hier

Onze trainingen worden verzorgd door:
Brechtje Bruls (hoofdtrainer)

Vragen?

Neem contact op met:

Hier komt info over clubkampioenschappen

Uitgangspunten externe competitie (KNLTB) en procedure bij loting

KNLTB Competitiereglement 2018

VERZETTEN WEDSTRIJDEN EXTERNE COMPETITIES KNLTB

Wedstrijden in de externe competities van de KNLTB (voorjaar en winter) dienen verzet te worden als deze door bijvoorbeeld weersomstandigheden worden afgelast.

Samen met de teamcaptain van de tegenpartij moet overeenstemming bereikt worden over de nieuwe speeldatum. Hiervoor dienen de regels van de KNLTB in acht te worden genomen. Daarnaast is er ook binnen het Bestuur van Sla Raak Oisterwijk een tweetal regels opgenomen, waaraan voldaan dient te worden:

• de in te halen competitiewedstrijd dient altijd gespeeld te worden op een dag(deel) waarop SRO competitie aanbiedt; dit houdt bijvoorbeeld in dat er niet op donderdagavond ingehaald kan worden; plan bij voorkeur de avond of het dagdeel waarop oorspronkelijk de competitiewedstrijd gepland stond.

• stem de datum van de in te halen wedstrijd ALTIJD af met de verenigingscompetitieleider (VCL) van Sla Raak, zodat er banen gereserveerd kunnen worden en (eventueel) bardienst geregeld kan worden.

Houd je als team(-captain) aan deze regels, zodat we binnen Sla Raak niet onnodig tegen problemen als tekort aan baancapaciteit aanlopen.

Iedere donderdagavond (met uitzondering van toernooien) kunnen alle senior-leden van Sla Raak deelnemen aan de Toss.

Iedere donderdag is het Toss-avond.

De aanvang is 19.00 uur en er wordt tot 22.00 uur om het half uur gewisseld van baan en medespelers. Door middel van een “toss”, spelen verschillende speelsterktes tegen elkaar.

De doelstelling is, om op een recreatieve en sociale manier kennis te maken met onze vereniging en haar leden.

Aanmelden is niet nodig, enthousiasme wel !

Ieder jaar weer word het Heren Snipper Toernooi gehouden.

Dit toernooi speciaal voor de heren van onze vereniging is ieder jaar weer een groot succes!

 

Download hier het inschrijfformulier voor het Heren Snipper Toernooi 2017

Wij als organisatie van de Ladiesday, waren erg bang dat het de hele dag zou regenen…want wat was er slecht weer voorspeld! Uiteindelijk is het heel erg meegevallen. De sfeer was wederom erg gezellig! Er is getennist, heerlijk gegeten dankzij Soeplokaal en lekker gedanst met dank aan Jeroen en Dirk Mallant! Wij kijken terug op een geslaagde Ladiesday, deelneemsters bedankt voor jullie gezelligheid én de mooie bos bloemen.

Tot volgend jaar!

Rebecca, Jill en Anita

Bier, tieten, bokworst en natte shirtjes…
Dat typeerde Ladiesday Septemberfest 2017!
Het was een natte, maar ontzettend gezellige dag!
72 dames verkleedt tijdens de wedstrijden, zorgde voor een waar Septemberfest gefühl.
Een buffet met heerlijke soep, pretzels en klinkende pullen bier.
Alsof we nog niet voldoende hadden bewogen tijdens de wedstrijden, gingen ook nog ’s avonds de rokjes omhoog en de voetjes van de vloer.

Wat een top sfeer!

Liebe Rebecca, Jill & Anita vielen Dank!

 

Gruss Gott,

‘Heidi und Peter’